Gault Millau

Chocolatier

Stoffels

Patissier
Eigenaar: Arnaud Stoffels

Stoffels

Arnaud Stoffels werkte 7 jaar bij Wittamer in Brussel en leerde er zowel de technieken om meesterlijke patisserie te maken als het combineren van fijne smaken. Het gamma dat de beste Brusselse patissiers elke dag gewoontegetrouw brengen doet hij nu in Luik. In zijn toonbank liggen elke dag een dertigtal individuele taartjes en desserts die namen dragen zoals Ispahan, Samba, Sablon, Cristal Framboise en Charlotte praliné. Ook klassiekers zoals eclairs, rijsttaarten, chocolade- en fruittaarten zijn verfijnd en tot in de puntjes afgewerkt. Van dezelfde orde is het gamma brioches, broodjes en koeken. 

De fruitwafels worden elke ochtend gebakken en één voor één zorgvuldig gekarameliseerd voor een aparte smaak. Arnaud Stoffels surft ook mee op de golf van het zuurdesembrood met een reeks producten zoals de batard met zuurdesem. Het broodgamma bevat ambachtelijke broden zoals polka, miche, parisienne en ‘ouderwets’ brood. Achteraan in de bakkerij is een moderne tearoom gevestigd waar je zowel voor een ontbijt en andere hartige of zoete heerlijkheden van het huis terecht kunt.

Stoffels

 Rue St Paul 10, 4000 Liège

Tel: 04/ 223.45.56

Mail ons

Gerelateerd

Partners