Gault Millau

Chocolatier

Prestige

Patissier
Eigenaar: Wim en Frank Decock \ Chef:

Prestige

Wim Decock en zijn broer Frank zijn bezige ondernemers. Wim ging in de leer bij de Roeselaarse chocolatier Manon, bij Vandamme in Gent en bij Wittamer en startte in 1992 met patisserie Prestige in Waregem. Vier jaar later werd een winkel overgenomen in Brugge, nog eens vier jaar later startten ze Prestige Classic, een bedrijf dat koffiekoeken en bladerdeegproducten produceert voor andere bakkers en distributeurs, en een nieuwe chocolaterie in Waregem. 

Het gebruik van eersteklas grondstoffen is de grootste troef en ook een publiek geheim: iedereen die de bakkerij bezoekt kan de bereidingen volgen in de open keuken. Dé succestaart is de Prestige taart: een parfait van melkchocolade met een zachte Duchesse biscuit op een krokante bodem van hazelnoten feuilletine en origine melkchocolade. Deze wordt in 2015 wereldwijd in een gift box gelanceerd.

Prestige

Stationsstraat 112/120, 8790 Waregem

Tel: 056/ 61.42.50

Website

Mail ons

Gerelateerd

Partners