Gault Millau

Chocolatier

Pasen loert om de hoek, dus dat wilt zeggen: lekkers van Joost Arijs!

Wie is Joost Arijs?

Joost Arijs (30) maakte kennis met de geheimen van het vak in de Brugse hotelschool Ter Groene Poorte, waar hij een patisserieopleiding volgde. Als jonge patissier leerde hij het metier bij patisseries Mahieu in Woluwe en Ducobu in Waterloo, en als chef-patissier in het driesterrenrestaurant Hof van Cleve in Kruishoutem. In 2011 opende hij, samen met zijn vriendin Elke De Baerdemaeker (28), een eigen patisserie- en chocoladezaak in de Gentse Vlaanderenstraat. 

Zijn creaties vielen meteen in de smaak. Een jaar later werd Joost Arijs door Gault&Millau verkozen tot 'Beste Patissier van Belgiƫ'. In maart 2015 opende hij een tweede zaak in hartje Antwerpen, gelegen tussen de Kammenstraat en de Nationalestraat, vlak bij het Modemuseum.

Paasassortiment

Zoals het een rasechte chocolatier en patissier betaamt biedt Joost een uitstekend paasassortiment aan.
Het bestaat uit leuke figuurtjes en verfijnde paaseitjes. Zowel jong en oud kunnen dus smullen van zijn smaakvolle creaties.

 

Ook zin gekregen in chocolade? Wij alvast wel ...

Joost's creaties zijn te bewonderen en te verkrijgen op onderstaande link.
https://www.joostarijs.be/nl/creaties/pasen

Gerelateerd

Partners