Gault Millau

Chocolatier

Lints

Patissier
Eigenaar: Eddy Van Tittelboom

Lints

Bijna een kwart eeuw geleden startte Eddy Van Tittelboom en zijn vrouw Kathleen met een warme bakkerij nabij het Antwerpse stadscentrum. Het succes bleef niet uit en de zaak is nu een referentie onder de Antwerpse patissiers. Twee jaar geleden verhuisde het echtpaar hun winkel en atelier naar een groter pand op het Mechelseplein. Daar kunnen klanten ook terecht voor een ontbijt, lunch, high tea en gebak. Naast het brood, de koffiekoeken en boterkoekjes, worden ook alle taarten, confiserie, pralines en ijs in huis gemaakt. 

Er wordt seizoengericht gewerkt met vers fruit en elke maand verandert het aanbod. Bij de favoriete taarten horen de Velour, een biscuit van chocoladekaramelmousse met crème brulée en woudvruchtenganache; en de Foret Noir, een taart met chocoladebiscuit, chocolademousse, griottines en slagroom. Pure smaken kenmerken de Samba, een duo van melk- en pure chocolade met een dun laagje biscuit en het yuzu taartje met pure yuzu, yuzusap, kalamansi, sinaasappelsap, een crémeux van zachte Japanse citrus en daquoise van kokos. 

Lints

Vleminckveld 68, 2000 Antwerpen

Tel: 03/ 226.91.34

Website

Mail ons

Gerelateerd

Partners