Gault Millau

Chocolatier

Bossu

Patissier
Eigenaar: Sam Bossu

Bossu

De zoektocht naar nieuwe smaakcombinaties is een levenswerk van Sammy Bossu. In zijn assortiment van gebak en chocoladecreaties kunnen hij en zijn team zich volop uitleven. Hij is lid van de Créateur des Desserts, een groepering van zelfstandige ambachtslui die hun beroep op een originele en creatieve manier willen promoten. 

Het jaar door werkt hij met eigen seizoengebonden creaties. Zoals een uitgebreid assortiment van fijn chocoladegebak tot koffie en nootjes in herfst en winter. 

Voorbeelden van zijn creaties exquise taarten en mousses zijn onder meer Ravel: een parfait van melkchocolade op een feuilletinebodem, Plaisir sucré: laagjes chocolade en genache van melkchocolade op een hazelnootdacquoise en Mousse framboos, een biscuit genoise met een frambozen en een vanille-interieur.

Bossu

Drapstraat 14, 9810 Nazareth

Tel: 09/ 385.42.57

Website

Mail ons

Gerelateerd

Partners