Gault Millau

Chocolatier

Biasetto by Fabrice Debroux

Patissier
Eigenaar: Fabrice Debroux

Biasetto by Fabrice Debroux

Fabrice Debroux groeide op in een familie van patissiers en hielp al op jonge leeftijd in het atelier van zijn vader. Na een opleiding in Ceria en Infobo ging hij werken bij chocolaterie Van Hemmeseel, maar keerde na enkele jaren terug naar de patisserie en werkte onder meer bij De Baere, Mont Royal, Nihoul, Oberweis in Luxemburg en werd tot slot chef patissier bij Biasetto in Italië. In 1991 opende hij samen met zijn vrouw Nathalie Van Duüren, dochter van een vermaarde chef, zijn eigen zaak. 

Fabrice is een patissier die wil verrassen met inventieve patisserie. Hij werkt graag met contrasterende smaken en texturen zoals mousses van verschillende chocolades en met opvallende smaken zoals yuzu, lychee en cherrymoya waarmee hij harmonische combinaties maakt. Hij maakt niet enkel patisserie maar ook roomijs en sorbets, onder meer van Lindemans kriek. Chocolade is zijn favoriet. Hij gebruikt het zowel voor de bereiding van decoratiestukken als voor opvallende foodpairing-creaties. Sinds 2013 werd hij erkend als Hofleverancier.

Biasetto by Fabrice Debroux

Gemeenteplein 6, 1853 Strombeek-Bever

Tel: 02/ 267.78.64

Website

Mail ons

Gerelateerd

Partners