La Cabosse d'Or

Vandaag zijn het Marie en Dominique Matheys die erop toezien dat de toekomst van dit artisanale en familiale chocoladebedrijf verzekerd wordt, bekend om zijn kwaliteitsvolle producten met de beste chocolades. Meer dan 80 authentieke recepten worden verwerkt tot fijne pralines met unieke smaken, volledig met de hand gemaakt. De ‘craquants’ zijn dunne reepjes chocolade gevuld met verschillende crèmes. Voor de liefhebbers van intense smaken en karaktervolle chocolades zijn de ‘caraques’ een must, klassieke chocolades in staafjes van 5 gram op basis van donkere 70% chocolade uit Sao Tomé of ronde schijfjes Kumabo-chocolade van 80%. 

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 10:00-12:00 — 13:30-18:00
Wednesday 10:00-12:00 — 13:30-18:00
Thursday 10:00-12:00 — 13:30-18:00
Friday 10:00-12:00 — 13:30-18:00
Saturday 10:00-12:00 — 13:30-18:00
Sunday Closed

Our partners

Also recommended Chocolatiers

Lio

Les Mac à Oli

Giot

Our partners