Gault Millau

Chocolatier

​Horeca “Takeaway/to-go” webinar met Dries Delanghe

De afgelopen 2 jaar is er veel veranderd in het Horeca landschap. De coronapandemie heeft ervoor gezorgd dat trends zoals “Takeaway/to-go” volledig zijn doorgebroken maar ook geëvolueerd. De tijd dat Takeaway/to-go enkel voor horecaconcepten waren die daarop zijn afgestemd, ligt nu definitief achter ons. Je favoriete restaurant thuis of op een unieke locatie, geen probleem. Het kan allemaal.
 
Deze takeaway/to-go evolutie heeft ook uitdagingen met zich heeft meegbracht. Immers niet elke chocolade creatie leent zich voor takeaway/to-go. Toch willen we met deze Webinar aan tonen dat takeaway/to-go je niet hoeft te beperken in je aanbod.
Onze Chef Dries Delanghe toont je in deze webinar hoe je:

  • Zonder beperkingen top chocolade creaties kan maken die transport-proof zijn.
  • Hoe je de kwaltiteit van je dessert aanbod kan verbeteren.
  • Hoe je daar ook nog eens een mooie marge op kan halen.
  • Hoe je je klanten nog meer kan betrekken door hen de finishing touch te laten doen.
 
Laat je mee inspireren door Dries zijn out-of-the-box desserts for in the box en to-go.
Interesse? Volg dan zeker de replay van dit webinar.
Schrijf je alvast in via het onderstaande formulier en bekijk dit exclusieve webinar vol to-go en voorjaarsinspiratie!
Je ontvangt dan de link naar het webinar in jouw mailbox.
https://wvw.barry-callebaut.com/l/251982/2022-01-27/51ywdp

Gerelateerd

Partners